Tradenomi, puhutaanpa rahasta.

Tradenomi – onko sinulla hetki aikaa keskustella rahasta?

Palkan yleiskorotukset ovat työehtosopimuksessa, eivät laissa, määräytyviä korotuksia. Lue työehtosopimusneuvotteluiden ABC ja tiedät mitä työehtosopimus tarkoittaa.

Miten Tradenomien neuvottelemat yleiskorotukset vaikuttavat palkkaasi?

Viimeisen 15 vuoden aikana vuosittaiset yleiskorotukset ovat vaihdelleet 3,9 % ja 0,5 % välillä. Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa, mutta valitaan kristallipalloon tasaluku 2,0 %.

Eikö yleiskorotusten mahdollisuus vielä vakuuttanut liittymään? Kokeile jäsenetulaskuria ja liity jäseneksi vasta sitten!

Tradenomien jäsenyys on taloudellisesti fiksua: jäsenenä olet turvassa erilaisissa työelämän tilanteissa sekä säästät selvää rahaa monista palveluista.

Harvalla oman talouden optimoinnissa tulee ensimmäisenä mieleen ammattijärjestön jäsenyys, tiedetään. Ehkä asiaan kannattaa kuitenkin perehtyä hieman tarkemmin. Tradenomi kyllä ymmärtää rahaa.

Pieni sijoitus turvallisuuteen.

Tradenomien jäsenmaksu on 33 € kuukaudessa. Siinä kaikki. Paitsi että se on verovähennyskelpoinen ja esimerkiksi 40 000 euron vuosituloilla saat vähennystä 157€ vuodessa. Tällöin kuukausimaksu onkin alle 20 euroa.

Konkreettista turvaa uran varrella.

Työttömyysturva KOKO -kassan kautta sisältyy jäsenmaksuun. Työttömyyden yllättäessä et tipu Kelan peruspäivärahalle vaan saat ansioihisi perustuvaa työttömyyskorvausta.
Jäsenyyteen kuuluu vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus, arvo 155€/vuosi.

Edut silloin kun tarvitset:

Henkilökohtainen työsuhdeneuvonta ja juristipalvelut 230€ / tunti Jäsenelle 0€
Uravalmennus 50€ / 20 min Jäsenelle 0€
Hyvinvointivalmennus 100€ / tunti Jäsenelle 0€
Yrittäjyysvalmennus 100€ / tunti Jäsenelle 0€
Oikeudellinen apu yksityiselämän tilanteisiin 230€ / tunti Jäsenelle 0€
Danske Bankin palveluedut jopa 700€ / vuosi
Primus -henkivakuutuksen etu 300€ / vuosi
Tradenomien koulutukset ja tapahtumat jäsenelle Jäsenelle 0€

Ja palvelut joita ei voi muualta edes hankkia:

Palkkaneuvonta – jos haluat varmistaa, että esität järkevän palkkatoiveen, pyytää palkankorotusta tai saada neuvoja ansioidesi nostamiseen me autamme – tietoon perustuen ja konkreettisesti.
Vaikuttaminen tradenomien työehtoihin ja palkkatasoon. Työehtosopimusneuvotteluissa saavutettu 1,5 % yleiskorotus laskettuna tradenomien keskipalkalla on 730 € / vuosi.
Oikeusturvaetu tarvittaessa jopa yli 20 000€ / oikeustapaus.

Summa summarum: Tradenomien jäsenyys tarjoaa sekä välitöntä hyötyä että järkevää varautumista ja turvaa huonompien päivien varalle. Mihin vaakakuppi sinulla kallistuu? Kannattaako omasta taloudesta ja työelämässä menestymisestä huolehtia aktiivisesti vai antaa asian olla?

"Tradenomit ovat usein niitä, joilla on hyvä syy pyytää lisää palkkaa tai edellytykset hakeutua haastavampiin tehtäviin."

Tradenomiliitto Tral Ry

Ratavartijankatu 2 (A-porras, 6.krs)
FI -00520 Helsinki
p. 020 155 8800 (vaihde)
Palvelemme ma–to klo 9–16, pe 10–16

email: toimisto@tradenomi.fi

» Kaikki yhteystiedot
» Tietosuoja ja evästekäytännöt