Tarkoitus - Tukea tradenomiyhteisöstä | Tradenomi Life

Tarkoitus.

Kysyimme Petri Rajaniemeltä mikä on ammattiliittojen merkitys juuri nyt. Saimme kymmenen minuutin selonteon siitä mitä tässä ajassa tapahtuu. Katso video alta. Petri Rajaniemi kuvailee itseään seuraavasti: thinker – writer – speaker – advisor. Working to say something no one else says.

Tukea tradenomiyhteisöstä

Maailma ja työelämä muuttuvat nyt hurjaa vauhtia ja epävarmuuden keskellä tarvitaan yhteisöjen voimaa. Meidän tehtävämme on olla tradenomien tukena ja turvana sekä varmistaa työelämän sujuminen – kaikissa tilanteissa.

Neuvontanumero 020 155 8816 palvelee kaikissa asioissa jokaista rekisteröitynyttä.

Neuvontanumero päivystää ma-to klo 9-16 ja pe klo 10-16.

Lakipalvelut

Poikkeusaika herättää paljon huolta liittyen lomautuksiin ja jopa työsuhteen päättymisen uhkaan. Huolineen ei tarvitse jäädä yksin, sillä lakimiehemme neuvovat kaikissa työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Työhyvinvointivalmennus

Jos arvaamaton työarki on liikaa ja stressi meinaa käydä ylivoimaiseksi, voit varata ajan henkilökohtaiseen työhyvinvointivalmennukseen. Valmennuksessa etsitään ratkaisuja kokonaishyvinvointiin sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen haasteisiin.

Videokirjasto ja webinaarit

Uuden oppiminen kannattaa aina ja se käy helposti myös kotoa käsin. Videokirjastossamme on yli 60 itseopiskeluvideota liittyen esimerkiksi hyvinvointiin, yrittäjyyteen ja esimiestyöhön. Lisäksi järjestämme ajankohtaisia webinaareja, joita voi katsoa myös tallenteina.

Urapalvelut

Vaikeina hetkinä oma suunta voi selkiytyä ja esimerkiksi päätös lähteä tavoittelemaan unelmien uraa syntyä yllättäen. Asiantuntijamme sparraavat urapohdinnoissa ja tarjoamme neuvoja, tukea ja konkreettisia työkaluja omien vahvuuksien kirkastamiseen ja uraunelmien toteuttamiseen.

Tradenomiitti

Kaipaatko vinkkejä toimiviin etätyökäytäntöihin tai haluaisitko kasvattaa verkostojasi? Tradenomiitti on tradenomien oma kohtaamispaikka, jossa voit jakaa kokemuksia, kysyä vinkkejä ja tutustua muihin tradenomeihin, jotka ovat esimerkiksi töissä samalla alalla tai asuvat samalla alueella.

Kehu

Nyt on mitä mainioin aika ilahduttaa läheistä tai kollegaa kehulla. Ikävien uutisten keskellä kaivataan piristystä ja Kehu-palvelumme avulla sen lähettäminen on täysin ilmaista, kaikille avointa ja helppoa.

Jäsenyysinfo

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta.

Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Tarjoamme toisillemme vertaisten joukon, joka auttaa päivittämään taitoja ja pitää huolen jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestä.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin.

TEHTÄVÄNÄMME ON MAAILMAN PARAS TYÖELÄMÄ.

Edut

Tradenomien painavimpia jäsenetuja ovat tradenomien etujen valvominen työelämässä, työttömyysturva sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus työsuhdeasioissa.

Lisäksi jäsenetuihin kuuluu mm. matkustaja- ja tapaturmavakuutus, täydet työsuhdelakimiesten palvelut, maksuton puhelinneuvonta yksityisoikeudellisissa lakiasioissa, urapalvelut kuten palkkaneuvonta sekä ura- ja työhyvinvointivalmennus, laadukkaat koulutukset ja tapahtumat sekä alennuksia lukuisista tuotteista ja eri palveluntarjoajilta. Lisäksi jäsenten käytössä on lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan.

 
Kaikki jäsenedut ja -palvelut löytyvät täältä.

Jäsenmaksu

Tradenomien jäsenmaksu on kiinteä 33 euroa kuukaudessa (sis. työttömyyskassan jäsenyyden) riippumatta työtehtävistä, toimialasta tai palkan määrästä. Tradenomien keskipalkalla mitattuna jäsenmaksumme on noin 0,98 prosenttia kuukaudessa. Muistathan, että Tradenomien ja Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista suoraan verottajalle.

Yrittäjille, ulkomailla oleville tradenomeille, eläkäisille sekä usean jäsenen talouksille hinnat ovat pienemmät. Palkattomilta jaksoilta annamme myös jäsenmaksusta 50 % alennuksen. Tarkemmat hinnat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta https://www.tradenomi.fi/jasenyys/jasenlajit/

Opiskelijan jäsenmaksu

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Tätä jäsenlajia suosittelemme opintonsa aloittaville opiskelijoille. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja.

Kulta-taso on elämässä eteenpäin suuntaavan tradenomiopiskelijan jäsentaso. Se sisältää kaikki hopea-tason edut ja lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaisen uraohjauksen. Kulta-tason jäsenyys maksaa 19 e/vuosi.

Musta-taso on tarkoitettu tradenomi- ja BBA-opiskelijoille, jotka työskentelevät opintojensa ohessa, aloittavat kesätyöt tai työharjoittelun. Musta-taso on all-inclusive, se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tason edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyys maksaa 94 e/vuosi. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

"Tradenomit ovat usein niitä, joilla on hyvä syy pyytää lisää palkkaa tai edellytykset hakeutua haastavampiin tehtäviin."

Tradenomiliitto Tral Ry

Ratavartijankatu 2 (A-porras, 6.krs)
FI -00520 Helsinki
p. 020 155 8800 (vaihde)
Palvelemme ma–to klo 9–16, pe 10–16

email: toimisto@tradenomi.fi

» Kaikki yhteystiedot
» Tietosuoja ja evästekäytännöt