Tapahtumat

Järjestämme alueittain ja valtakunnallisesti koulutusta, valmennusta, verkostoitumista ja viihdettä. Tutustu tapahtumiin ja tule rohkeasti mukaan!


25.1.2020
10:00 - 14:00

Tradenomiopiskelijoiden järjestökoulutus 2/2019

@ Puhjonrannan kurssikeskus
Tarkemmat tiedot
25.1.2020
10:00 - 14:00

Tradenomiopiskelijoiden järjestökoulutus 2/2020

@ Puhjonrannan kurssikeskus
Tarkemmat tiedot
29.1.2020
17:00 - 19:00

Sijoittajaksi 7 päivässä

@ Insinöörit & Ekonomit -rakennus, Seminaariluokka, (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki)

Miksi kannattaa sijoittaa? Miten hajauttaa sijoituksia? Kumpaan sijoittaa osakkeisiin vai rahastoihin?

Järjestäjä: Finanssialan tradenomitTarkemmat tiedot
6.2.2020
17:00 - 20:00

Tradenomien Afterwork: Menekkisuunnittelu

@ Panimoravintola Koulu

Turun seudun tradenomit toivottavat alueen tradenomit ja tradenomiopiskelijat tervetulleeksi Panimoravintola Kouluun Tradenomien Afterworkiin torstaina 6.2. kello 17:00 alkaen. Afterworkiin osallistujille kuuluu veloituksetta hanajuoma tai viini ja pientä suolaista purtavaa.

Järjestäjä: Turun seudun tradenomit ryTarkemmat tiedot
6.2.2020
18:00 - 21:00

TST goes viskitasting

@ Ravintola Teerenpeli, Hämeenkatu 25

Tampereen seudun tradenomit ry järjestää viskitastingin Ravintola Teerenpelissä

Tarkemmat tiedot
12.2.2020
13:00 - 16:00

Työnhakuveturi: Työnhaun viestintätyylit ja -roolit

@ Akavatalo, Kellosilta 7, Helsinki

Workshop-muotoisessa koulutuksessa käymme läpi viestintä- ja kuuntelytyylejä ja tarkastelemme erilaisten tyylien ja roolien vaikutusta omaan viestintäämme. Koulutuksen jälkeen pystyt hyödyntämään omaa viestintä- ja kuuntelutyyliäsi työnhaussa.

Tarkemmat tiedot
13.2.2020
11:30 - 12:30

Helmikuun tradenomilounas, Joensuu

@ ravintola Torero, Siltakatu 8, Joensuu

Tervetuloa tradenomilounaalle 13.2. ravintola Toreroon.

Järjestäjä: Pohjois-Karjalan tradenomitTarkemmat tiedot

Jäsenyysinfo

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta.

Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Tarjoamme toisillemme vertaisten joukon, joka auttaa päivittämään taitoja ja pitää huolen jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestä.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin.

TEHTÄVÄNÄMME ON MAAILMAN PARAS TYÖELÄMÄ.

Edut

Tradenomien painavimpia jäsenetuja ovat tradenomien etujen valvominen työelämässä, työttömyysturva sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus työsuhdeasioissa.

Lisäksi jäsenetuihin kuuluu mm. matkustaja- ja tapaturmavakuutus, täydet työsuhdelakimiesten palvelut, maksuton puhelinneuvonta yksityisoikeudellisissa lakiasioissa, urapalvelut kuten palkkaneuvonta sekä ura- ja työhyvinvointivalmennus, laadukkaat koulutukset ja tapahtumat sekä alennuksia lukuisista tuotteista ja eri palveluntarjoajilta. Lisäksi jäsenten käytössä on lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan.

 
Kaikki jäsenedut ja -palvelut löytyvät täältä.

Jäsenmaksu

Tradenomien jäsenmaksu on kiinteä 33 euroa kuukaudessa (sis. työttömyyskassan jäsenyyden) riippumatta työtehtävistä, toimialasta tai palkan määrästä. Tradenomien keskipalkalla mitattuna jäsenmaksumme on noin 0,98 prosenttia kuukaudessa. Muistathan, että Tradenomien ja Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista suoraan verottajalle.

Yrittäjille, ulkomailla oleville tradenomeille, eläkäisille sekä usean jäsenen talouksille hinnat ovat pienemmät. Palkattomilta jaksoilta annamme myös jäsenmaksusta 50 % alennuksen. Tarkemmat hinnat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta https://www.tradenomi.fi/jasenyys/jasenlajit/

Opiskelijan jäsenmaksu

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Tätä jäsenlajia suosittelemme opintonsa aloittaville opiskelijoille. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja.

Kulta-taso on elämässä eteenpäin suuntaavan tradenomiopiskelijan jäsentaso. Se sisältää kaikki hopea-tason edut ja lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaisen uraohjauksen. Kulta-tason jäsenyys maksaa 19 e/vuosi.

Musta-taso on tarkoitettu tradenomi- ja BBA-opiskelijoille, jotka työskentelevät opintojensa ohessa, aloittavat kesätyöt tai työharjoittelun. Musta-taso on all-inclusive, se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tason edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyys maksaa 94 e/vuosi. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

"Tradenomit ovat usein niitä, joilla on hyvä syy pyytää lisää palkkaa tai edellytykset hakeutua haastavampiin tehtäviin."

Tradenomiliitto Tral Ry

Ratavartijankatu 2 (A-porras, 6.krs)
FI -00520 Helsinki
p. 020 155 8800 (vaihde)
Palvelemme ma–to klo 9–16, pe 10–16

email: toimisto@tradenomi.fi

» Kaikki yhteystiedot
» Tietosuoja ja evästekäytännöt