Digitaaliset jäsenpalvelut

Tradenomien jäsenpalvelut sisältävät kattavat ura- ja koulutuspalvelut, lakipalvelut, työttömyysturvan, työhyvinvointipalvelut ja yrittäjyyspalvelut. Lisäksi tarjoamme palveluita, jotka yltävät kokonaisvaltaisen elämänhallinnan puolelle vakuutuksista tapahtumiin ja moniin muihin etuihin. Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme helpottamaan jäsentemme työtä ja elämää.

Tradenomiitti

Tradenomiitti on tradenomien oma kohtaamispaikka, jossa jäsenet löytävät toisensa yhteisten aiheiden ympäriltä ja hyötyvät toistensa kokemuksista. Tradenomiitti on uudenlainen ammattijärjestön toteuttama vertaispalvelu, jonka tuottaa Tradenomiliitto. Palvelu on toteutettu open source –ajattelulla ja sen kehittämistä voivat jatkaa omiin tarpeisiinsa esimerkiksi muut järjestöt, korkeakoulut ja yritykset.

Digijuristi

Digijuristi on Tradenomiliiton jäsenilleen tarjoama lakipalvelu verkossa. Sen sisällöstä löytyy vastauksia yleisimmin jäsenistöä askarruttaviin työelämän lakiasioihin. Tarjoamme jäsenille työsuhdeneuvonnan lisäksi myös yksityisoikeudellista neuvontaa.

Videokirjasto

Tradenomien videokirjastosta löydät yli 50 erilaista työelämän tärkeisiin teemoihin liittyvää itseopiskeluvideota. Teemat ovat ura ja osaamisen kehittäminen, työnhaku, hyvinvointi sekä itsensä työllistäminen ja yrittäjyys. Videoita pääset katsomaan kirjautumalla palveluun omilla sähköisillä tunnuksilla.

Asiointipalvelut

Tradenomiliiton jäsenasiointi on mahdollista jäsenelle kokonaan digitaalisesti. Palvelussa voit esim. hallita yhdistysten ja verkostojen jäsenyyksiä, tilata jäsenetulehtiä tai jäsenkortin, lähettää alennushakemuksia tai päivittää työpaikkatietojasi.

Jäsenyysinfo

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta.

Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Tarjoamme toisillemme vertaisten joukon, joka auttaa päivittämään taitoja ja pitää huolen jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestä.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin.

TEHTÄVÄNÄMME ON MAAILMAN PARAS TYÖELÄMÄ.

Edut

Tradenomien painavimpia jäsenetuja ovat tradenomien etujen valvominen työelämässä, työttömyysturva sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus työsuhdeasioissa.

Lisäksi jäsenetuihin kuuluu mm. matkustaja- ja tapaturmavakuutus, täydet työsuhdelakimiesten palvelut, maksuton puhelinneuvonta yksityisoikeudellisissa lakiasioissa, urapalvelut kuten palkkaneuvonta sekä ura- ja työhyvinvointivalmennus, laadukkaat koulutukset ja tapahtumat sekä alennuksia lukuisista tuotteista ja eri palveluntarjoajilta. Lisäksi jäsenten käytössä on lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan.

 
Kaikki jäsenedut ja -palvelut löytyvät täältä.

Jäsenmaksu

Tradenomien jäsenmaksu on kiinteä 33 euroa kuukaudessa (sis. työttömyyskassan jäsenyyden) riippumatta työtehtävistä, toimialasta tai palkan määrästä. Tradenomien keskipalkalla mitattuna jäsenmaksumme on noin 0,98 prosenttia kuukaudessa. Muistathan, että Tradenomien ja Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista suoraan verottajalle.

Yrittäjille, ulkomailla oleville tradenomeille, eläkäisille sekä usean jäsenen talouksille hinnat ovat pienemmät. Palkattomilta jaksoilta annamme myös jäsenmaksusta 50 % alennuksen. Tarkemmat hinnat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta https://www.tradenomi.fi/jasenyys/jasenlajit/

Opiskelijan jäsenmaksu

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Tätä jäsenlajia suosittelemme opintonsa aloittaville opiskelijoille. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja.

Kulta-taso on elämässä eteenpäin suuntaavan tradenomiopiskelijan jäsentaso. Se sisältää kaikki hopea-tason edut ja lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaisen uraohjauksen. Kulta-tason jäsenyys maksaa 19 e/vuosi.

Musta-taso on tarkoitettu tradenomi- ja BBA-opiskelijoille, jotka työskentelevät opintojensa ohessa, aloittavat kesätyöt tai työharjoittelun. Musta-taso on all-inclusive, se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tason edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyys maksaa 94 e/vuosi. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

"Tradenomit ovat usein niitä, joilla on hyvä syy pyytää lisää palkkaa tai edellytykset hakeutua haastavampiin tehtäviin."

Tradenomiliitto Tral Ry

Ratavartijankatu 2 (A-porras, 6.krs)
FI -00520 Helsinki
p. 020 155 8800 (vaihde)
Palvelemme ma–to klo 9–16, pe 10–16

email: toimisto@tradenomi.fi

» Kaikki yhteystiedot
» Tietosuoja ja evästekäytännöt