Aika nauttia kesästä

jengi

Pitkä poikkeusvuosi on takana ja rentoutuminen tulee tarpeeseen. Tradenomien kesäetujen avulla se käy helposti!

Pitkä kevät poikkeusoloja alkaa olla takana ja moni kaipaa kipeästi taukoa etätöistä tai -opiskelusta. Kesällä voi ja kannattaa irrottautua arjesta kaikin käytettävissä olevin keinoin. Vaikka pidempään reissuun ei vielä pääsekään, kotimaassakin on paljon tekemistä.

Tradenomien jäsenenä vietät lomaa huolettomin mielin, sillä jäsenyyteen sisältyy matkustaja- ja tapaturmavakuutus, joka on voimassa myös kotimaassa. Vakuutetun vanhempansa mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset sisältyvät vakuutukseen.

Irti arjesta mökillä tai hotellissa

Korona on lisännyt kotimaan matkailun suosiota ja maisemanvaihdos auttaakin usein rentoutumisessa ja irti päästämisessä. Kotimaassa on monia upeita luonto- ja kaupunkikohteita, joihin kannattaa tutustua. Hyviä ideoita löytyy esimerkiksi täältä.

Jos omaa mökkiä ei ole käytettävissä, kannattaa tarkistaa Member+-palvelun lomahuoneistotarjonta. Erilaisia huoneistoja on tarjolla Vierumäeltä Ylläkselle, ja Tradenomien jäsenet voivat varata niitä jäsenetuhintaan.

Samasta palvelusta löytyy myös laaja valikoima muita matkailuun liittyviä etuja ja alennuksia, esim. hotelleista, kylpylöistä ja risteilyistä. Miltä kuulostaisi yö lasi-iglussa tai retki Muumimaailmaan?

Tekemistä kotiin

Myös kotona voi rentoutua ja nauttia kesästä. Member+an kautta voit kokeilla esimerkiksi BookBeat-äänikirjapalvelua tai Suplaa maksutta. Napit korvilla on hyvä lähteä lenkille aurinkoiseen säähän tai lekotella pihakeinussa.

Uupuneelle hyvää luettavaa on esimerkiksi Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt, jännitystä kaipaavalle Virpi Hämeen-Anttilan Juhannusyön painajainen tai inspiraatiota etsivälle Eddie Jakun Maailman onnellisin mies.

Sadepäivien varalle voi Member+:sta ottaa vaikkapa Play Station Plus-jäsenyyden tai kokeilla Ruutu+-palvelua maksutta kuukauden ajan.

Fokus hyvinvointiin

Kiireisessä arjessa oma hyvinvointi saattaa jäädä vähemmälle huomiolle ja niinpä vapaa-ajalla katse kannattaa kääntää itseen ja oman hyvinvoinnin edistämiseen.

Joku tarvitsee hyvinvointinsa tueksi liikuntaa, toinen palautumista. Mikä toimii sinulle juuri nyt? Kokeile seuraavia Member+-palvelun Tradenomien jäsenille tarjoamia etuja:

Mitä tahansa kesällä teetkin, nauti siitä kaikin aistein! Jos työ- tai opiskeluasiat pyörivät mielessä, kirjoita ne ylös ja unohda sitten. Ole mahdollisimman paljon ulkona ja vietä aikaa luonnossa, jossa mieli rauhoittuu melkein väistämättä.


Member+ on myös Tradenomien jäsenille avoin jäsenetupalvelu, johon kootaan kausittain vaihtuvia ja pysyviä etuja ja alennuksia liittyen mm. matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin. Rahanarvoisten etujen lisäksi saat meiltä parhaat palvelut ja turvan työelämän eri tilanteisiin. Tutustu kaikkiin jäsenetuihin ja -palveluihin ja liity jo tänään!

Jäsenyysinfo

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta.

Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Tarjoamme toisillemme vertaisten joukon, joka auttaa päivittämään taitoja ja pitää huolen jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestä.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin.

TEHTÄVÄNÄMME ON MAAILMAN PARAS TYÖELÄMÄ.

Edut

Tradenomien painavimpia jäsenetuja ovat tradenomien etujen valvominen työelämässä, työttömyysturva sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus työsuhdeasioissa.

Lisäksi jäsenetuihin kuuluu mm. matkustaja- ja tapaturmavakuutus, täydet työsuhdelakimiesten palvelut, maksuton puhelinneuvonta yksityisoikeudellisissa lakiasioissa, urapalvelut kuten palkkaneuvonta sekä ura- ja työhyvinvointivalmennus, laadukkaat koulutukset ja tapahtumat sekä alennuksia lukuisista tuotteista ja eri palveluntarjoajilta. Lisäksi jäsenten käytössä on lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan.

 
Kaikki jäsenedut ja -palvelut löytyvät täältä.

Jäsenmaksu

Tradenomien jäsenmaksu on kiinteä 33 euroa kuukaudessa (sis. työttömyyskassan jäsenyyden) riippumatta työtehtävistä, toimialasta tai palkan määrästä. Tradenomien keskipalkalla mitattuna jäsenmaksumme on noin 0,98 prosenttia kuukaudessa. Muistathan, että Tradenomien ja Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista suoraan verottajalle.

Yrittäjille, ulkomailla oleville tradenomeille, eläkäisille sekä usean jäsenen talouksille hinnat ovat pienemmät. Palkattomilta jaksoilta annamme myös jäsenmaksusta 50 % alennuksen. Tarkemmat hinnat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta https://www.tradenomi.fi/jasenyys/jasenlajit/

Opiskelijan jäsenmaksu

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Tätä jäsenlajia suosittelemme opintonsa aloittaville opiskelijoille. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja.

Kulta-taso on elämässä eteenpäin suuntaavan tradenomiopiskelijan jäsentaso. Se sisältää kaikki hopea-tason edut ja lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaisen uraohjauksen. Kulta-tason jäsenyys maksaa 19 e/vuosi.

Musta-taso on tarkoitettu tradenomi- ja BBA-opiskelijoille, jotka työskentelevät opintojensa ohessa, aloittavat kesätyöt tai työharjoittelun. Musta-taso on all-inclusive, se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tason edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyys maksaa 94 e/vuosi. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

Lisää luettavaa

jengi

Mikä on Clubhouse ja miksi siitä kannattaa innostua?

Uusi, pelkästään ääneen ja keskusteluihin perustuva some Clubhouse on herättänyt kasvavaa kiinnostusta myös Suomessa. Kai Kuokkanen kertoo, miksi hän innostui sovelluksesta.

Lue juttu

jengi

5 hyvää syytä kuulua liittoon

Onko liiton jäsenmaksua järkeä maksaa ja mitä rahojensa vastineeksi oikeastaan saa?

Lue juttu

jengi

Varaudu muutoksiin huolehtimalla itsestäsi

Maailmassa tapahtuu jatkuvasti asioita, jotka vaikuttavat toisinaan yllättävästi omaan elämään. Kuinka muutoksiin voi varautua?

Lue juttu

jengi

Näin pääset flow-tilaan

Flow-sanalla kuvataan innostuneen keskittynyttä työn tekemisen tilaa, jossa työ edistyy ja aika kuluu huomaamatta.

Lue juttu

jengi

Osaaminen on arvokkainta valuuttaa muuttuvassa työelämässä – miten pidät huolta omastasi?

Korona on jo nyt muuttanut työelämää pysyvästi. Kukaan ei vielä tiedä, mitkä ovat sen lopulliset vaikutukset talouteen ja työelämään, mutta yksi asia on varma: kriisistä selviytyvät parhaiten ne, jotka kehittyvät jatkuvasti asiantuntijoina ja pitävät huolta omasta osaamisestaan.

Lue juttu

jengi

Näin rakennat henkilöbrändiäsi somessa – social selling pähkinänkuoressa

Social selling eli sosiaalinen myynti on ilmiö, jonka perusteet jokaisen myynnin ja markkinoinnin parissa toimivan kannattaa ottaa haltuun.

Lue juttu

jengi

Ota kaikki irti kesästä

Unohda työ- ja opiskelumurheet ja nauti vapaudesta.

Lue juttu

jengi

Mitä tuotetta tai palvelua olet viimeksi suositellut?

Tradenomiliiton uusista jäsenistä merkittävä osa liittyy suosittelun myötävaikutuksesta. Haluamme luonnollisesti tukea hyvän kiertämistä ja suosittelusta saa palkkion.

Lue juttu

jengi

Keitä tradenomit ovat?

Tradenomitutkinto on suhteellisen nuori. Koulutusta on järjestetty vasta 90-luvulta lähtien ja näin ollen tradenomikunta on keskimäärin varsin nuorta. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti asiantuntijatehtäviä yksityisellä sektorilla, mutta tradenomeista on moneksi.

Lue juttu

"Tradenomit ovat usein niitä, joilla on hyvä syy pyytää lisää palkkaa tai edellytykset hakeutua haastavampiin tehtäviin."

Tradenomiliitto Tral Ry

Ratavartijankatu 2 (A-porras, 6.krs)
FI -00520 Helsinki
p. 020 155 8800 (vaihde)
Palvelemme ma–to klo 9–16, pe 10–16

email: toimisto@tradenomi.fi

» Kaikki yhteystiedot
» Tietosuoja ja evästekäytännöt